perjantai 23. elokuuta 2019

Pentu-uutisia!

Vihdoinkin, niitä on! Pentu-uutisia nimittäin!
Sijoitusnarttuni Nela (Wauhtitytön Lady Grinning Soul) Bowie-pentueesta astutettiin heinäkuussa, ja 21.8.19 Nela kävi tiineysultrassa mukavin tuloksin -ultrassa näkyi 4 pentua. :) Jee!
Nelan pentueen isänä on Zippo (Magic Alma Libre), joka on luonteeltaan lunki kaveri. Zippo asustaa labbis-herran kaverina, ja kotiarjen touhuissa riittää Zippolle puuhaa jos toistakin. Lisäksi pojat pääsevät metsälle myös. Zippo on karvaltaan kevyen puolikarkea, ja väriltään valkea mustin merkein. Zippo on kotoisin Kreikasta Alma Libre-kennelistä. Zippo on silmiltään tarkastettu terveeksi, ja polvet sillä ovat myös terveet, 0/0. Lonkat ovat C/C ja selkä terveeksi kuvattu. Näyttelyistä Zippo on saanut laatuarvostelun EH (erittäin hyvä).
Nela puolestaan on reipashenkinen russelineiti. Nela asustaa etelä-Suomessa Sannan ja Matiaksen kaverina, ja on tosiaan sijoituksessa minulta. Nela harrastaa aktiivisesti agilitya, jossa se on aikamoinen tykki-kiituri. Ohjaaja saa juosta ihan kunnolla Nelan kanssa... :D Lisäksi Nela on käynyt kettua moikkaamassa, ja tällekin syttynyt. Kotona Nela osaa sitten rauhottua ja etenkin päiväunikaverina se tykkää olla. Nelalla on hyvä karkea karva, ja väriltään se on valkea ruskein merkein. Nela on silmiltään terveeksi tarkastettu, ja polvet ovat sillä myös terveet, 0/0. Lonkat ovat kuvattu A/A, ja selkä kuvattu VA1, LTV4-tuloksella (yksi lannenikama liian vähän). Näyttelyistä Nelalla on laatuarvostelu ERI (erinomainen) ja SA (sertifikaatin arvoinen). Lisäksi Nela on suorittanut hyväksytysti MH-luonnekuvauksen.
Nelan ja Zippon pennuista on odotettavissa karvaltaan karkeita- puolikarkeita. Väriltään pennut voivat olla valkeita ruskein tai mustin merkein. Luonteeltaan odotan reipashenkisiä russelinalkuja, jotka eivät vanhempiensa tapaan turhasta stressaa, ja ovat valmiita puuhaan kuin puuhaan. :)
Pentukyselyt ovat tervetulleita! :)
Alla kuvat Zipposta ja Nelasta, sekä Nelan isännän Matiaksen ottama ultra-kuva.

Zippon ja Nelan sivuprofiilit

Zippon ja Nelan nassut, mitkä muruset!

Siellä yksi pentunen köllii Nelan mahassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia....

Niin se on koti hiljainen tällä hetkellä pentusten ärinästä ja pienten tassujen rallittelusta. Lola-neiti on nyt ollut omassa kodissaan vii...